3WO Horeca Groep BV en al haar dochtervennootschappen onder 3WO Horeca Groep BV (‘3WO’, ‘wij’, ‘we’, ‘ons’) verwerken persoonsgegevens die je aan ons verstrekt doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons hebt gegeven. In deze verklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

 

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon (‘je’, ‘jij’). Wij verwerken jouw persoonsgegevens in de volgende gevallen:

  1. Wanneer je een tafel, ruimte of kamer reserveert of een offerte aanvraagt ten aanzien van het reserveren van een van onze ruimtes;
  2. Wanneer je solliciteert via onze website;
  3. Wanneer je een cadeaukaart koopt via onze website;
  4. Wanneer je contact met ons opneemt (via het contactformulier op onze website);
  5. Wanneer je een bestelling plaatst via onze website; 
  6. Wanneer je anderzijds onze website bezoekt.

Wanneer je gebruik maakt van onze website op een van de bovengenoemde wijzen, worden de volgende persoonsgegevens door ons verwerkt:

 

Doelen voor verwerking

We verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

In het geval dat wij bijzondere persoonsgegevens verwerken, vragen wij jou om expliciete toestemming.

Wil je weten waarom wij een belang hebben bij het gebruik van jouw persoonsgegevens? We leggen het je graag uit. Je kan hiervoor contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Indien we jouw persoonsgegevens voor andere doeleinden gaan verwerken, zullen wij je hierover tijdig informeren. Indien nodig, vragen we (nogmaals) toestemming.

 

Jouw rechten

We mogen jouw persoonsgegevens niet ongelimiteerd gebruiken. Door de volgende rechten kun je het gebruik van jouw persoonsgegevens beperken:

Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien je niet tevreden bent over de wijze waarop wij omgaan met jouw persoonsgegevens. We vragen je echter om eerst contact met ons op te nemen, zodat we er samen uit kunnen komen. Je kan ons bereiken via de contactgegevens zoals beschreven onder ‘Contactgegevens’.

We zullen uiterlijk binnen één maand na ontvangst van jouw verzoek reageren. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en van het aantal verzoeken kan deze termijn indien nodig met nog eens twee maanden worden verlengd. Dit laten we jou binnen één maand weten.
Je kan jouw rechten kosteloos uitvoeren, tenzij er sprake is van ongegronde of buitensporige verzoeken.

 

Derde partijen

Om onze producten en diensten aan te kunnen bieden, delen wij jouw persoonsgegevens met derde partijen, waaronder:

Wij delen jouw persoonsgegevens alleen wanneer dit nodig is om de doelen zoals hierboven genoemd te kunnen bereiken. We zullen nooit meer persoonsgegevens delen dan noodzakelijk is.
Wij delen jouw persoonsgegevens met partijen buiten de Europese Unie en nemen in dat kader noodzakelijke maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen.

 

Bewaartermijnen

In sommige gevallen bewaren we jouw persoonsgegevens nadat ze zijn gebruikt ten aanzien van een van onze doeleinden voor verwerking. We zullen jouw persoonsgegevens in elk geval nooit langer bewaren dan noodzakelijk is.

 

Beveiliging

3WO neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@3wo.nl.

 

Gebruik Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. 3WO gebruikt alleen technische en functionele cookies. Daarnaast gebruikt 3WO  analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en je gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt jezelf afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies”, tekstbestanden die op je computer worden geplaatst om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (inclusief jouw IP-adres) wordt verzonden naar en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe jij de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. 

Google kan deze informatie ook aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover dergelijke derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in jouw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Houd er echter rekening mee dat je in dat geval mogelijk niet alle functies van deze website kunt gebruiken.

Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor de verwerking van gegevens door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Contactgegevens

3WO Horeca Groep BV | Sumatrastraat 50 | 1094 NE Amsterdam | KvK-nummer: 65140540


Heb je vragen of opmerkingen over onze privacyverklaring of wil je gebruik maken van één van je rechten? Je kunt ons bereiken via info@3wo.nl.